Thursday, May 5

Aktiviti sebelum Tidur. Apakah ia?

Assalamualaikum w.b.t..
hai semua apa kabar.. memandangkan waktu sekarang niew x mengiZinkan untuk aku berceloteh pnjng, sebab dah pukul 3.11 a.m, dan burung hantu kat luar 2 pown dah bunyi2.,, ayam pown baru mengeliat nak bangun, niew aku nak cerita ha aku punyer aktiviti be4 tidur.. x lain x bukan,,, mendownload lah.. hahaha... tengok kat bawah niew.. bnyk kan? power x?


gmbar kat atas niew aku ngah download Oh My lady episode 2 - 16.. hahah.. x da kerja kan? 
lagi pown cerita niew mmber aku yng suruh download.. aku per lagi .. download lah..

kalo nosan2 boleh lah tengok nnti.. hehehe..
okok... aku nak charlow dulu.. bbye semua.. sebagai penutup tirai pada malam niew... 
aku nak berpantun sikit.. 

Berhati-hati ketika pendakian
Terjatuh gaung membawa padah
Selamat malam ku ucapakn
Moga diulit mimpi yg indah...
|
|
Hebat sungguh cerita Predators
Semua pelakon berbakat tinggi
Selamat malam para moderators
Moga ceria di esok pagi
|
|
Di mana tukul dengan paku
Tuan hendak membuat titi
Selamat malam sahabatku
Kalian semua sahabat sejati
|
|
Malam gelap rasa kaku
Bagai ada dengan tiada
Selamat malam kekasihku
Moga esok masih ada....
|
|
Selamat malam sahabatku
Lama tak dengar kisah
Semuga sehat seperti dulu
kuatkan semangat dan tabah...
|
|
Jaguh kampung pergi bertomoi
Kalau kalah mesti malu
Goodnite my dear amoi
Sweet dream selalu...
|
|
Merenung bulan bila sendiri
Asyik terbayang wajah kamu
Selamat tidur tuan puteri
Moga Tuhan merahmatimu....

PAPAI............. :D
 

Sewaktu Jam 11.56 pagi.. dah siap bnyk seyh download.. berhasilkan? bngun2 tido jewk movie dah siap download.. korang adeR? :-p

Wednesday, May 4

Kenapa lah kau kalah !


Aku dah cakap ngan ko jgn maen ganas.. tapi kau tetap jugak main ganas.. main bola nak menang n nak carik gol.. bukan nak pakok kaki orng.. tengok ,, ko asik pakok kaki orng, gol tah kemana permainan pown mcm haprak.. aduh.. say to ADEBAYOR yang mmg buat orng sakit hati pagi tadi..
|
|
|
ko tau x aku penan aku bersengkang mater nak tengok match ko pagi tadi.. penan aku  huha huha sorak pasal team ko..mcm pompom pown ader gak... tapi korang nyer perfomence mcm haprak lah bai... 
|
|
cakap macam lah aku niew COACH kan :D.. hehehe..(suker hati aku lah)
|
|
btw... jgn risau lah... even team ko x dapat masuk final sebab kalah ngan barca dengan agregat 3-1 pown, aku tetap menyokong team ko sampai biler2... 
cumer nak pesan pada mourinho... kalo ko pndai bacer bhse melayu neiw... ko amik lah comment aku niew.. hahaha... wei mourinho.. aku tahu ko terbaik punyer COACH.. tapi x perlu lah agresif sgt smpai nak suruh anak buah ko main pakok2 kaki orng.. x perlu nak tamak sgt mencari gol... arrange strategy 1st lagi bagus dari pakok memakok.. ckp ngan anak buah ko.. kalo nak berlakon pown biarlah bertempat.. jgn lah berlakon secara besar besaran.. mmg x da ijazah betul lah anak buah ko berlakon... come on lah. u c BARCA gameplay.. nice rite? ader pakok kaki orng? tengok gameplay 1touch diekorang .. nice kan? laju kan? semangat berkobar2 2.. team ko? moral down terus lepas kalah 2-0 pada separuh akhir pertama hari 2..
aku geram giler tengok match pagi tadi sebab 2 aku rase aku nak comment2 ko giler babeng even aku niew bukanlah coach.. tapi mater penonton lagi tajam dari mater ko sendiri.. pikir2kan lah wei mourinhho.. dan selamat menguji anak buah ko next time..
|
|
|
barca... ko ingt ko terlepas dari kepompong selesa? jgn ingt nak selesa sgt lah... lepas niew team no 1 liga perdana english aku akan jumper ko difinal.. siap ko... ALEX dah setting strategy nak kalahkan team ko 2 barca..habis lah eesi ko.. komfirm kener sekat.. wait n c yauuu..


Man U.. GOGGOGOGOG. U are my hope.. heheh..
Barca.. practise lah baik2 yer... :-p

Tuesday, May 3

Futsal Oh Futsal :D


                        Jam dah menunjukkan pukul 5 pagi, Sebelum mater dah ngantuk, sebelum subuh menjelang, sebelum hari dah siang, sebelum aku dah lupa dan sebelum aku penat, teringin pula nak update blog pasal futsal... actually baru jewk balik dari main futsal kat Indahpura Sport City Kulai tadi...

Mode : enjoy n sgt fun coz sebahagian member2 lamer turun ...

posisi aku adalah sebagai Goalkeeper yng x berpengalaman... muler2 maser tengah ondaway nak kesaner , terfikir mcm nak jadik Van De Sar.,, tapi biler game dah start terus jadik Van Terbalik.. teruk giler aku main goalkeeper tadi.. ader lah 5 kali bolos.. team lawan pulak 2 badan besar2... sekali shoot mengigil wook tiang gol 2.. hehehe.. Thx to all fren yng join tadi n x luper juga terima kasih kepada yng sudi menginvte aku main futsal.. harap lepas niew masih ader peluang lagi utuk aku jadi Golkeeper Terbalik 2 ... hehhe..


Good Night semua...  Selamat maju jaya dlm hidup anda...!!

Sunday, May 1

Majlis Hari Keluarga Rengit, Batu Pahat. :)

             (FORMAL) Pada 1 MAY 2011 bersamaan 27 JamadilAwal 1432H (AHAD) bertempat di Pos 8 Zon 2, Kg. Sg. Jambi, 83100 Rengit, Batu Pahat, Johor, (kediaman Hajjah Rahmah Binti A. Jamil), telah diadakan sebuah majlis hari keluarga secara besar besaran. Kami selaku keluarga belah Allahyarham Hj. Masrom telah dijemput untuk hadir kemajlis tersebut. Majlis ini telah dianjurkan oleh Jawatankuasa Penaja Keluarga Allahyarham Haji Abd Syukur & Hajjah Sawinah. Majlis yang baru sahaja berlangsung itu tadi sgt meriah dengan kehadiran semua family belah Allahyarham Haji Abd Syukur & Hajjah Sawinah.

Setinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada pihak pengajur kerana telah membuatkan event tersebut menjadi sangat happening… Syukur kepada ALLAH juga kerana telah memberikan cuaca yang baik sewaktu event tersebut dijalankan..

                 (INFORMAL) Fulamak.. lepas jewk habis acara sukanekah tadi, sepatutnyer kiteorng perlu rehat n smbung baling aktiviti disebelah petang, tapi disebabkan kiteorng ada hal yng x dpt nak elakkan,  kiterorng terpaksa lah balik dulu… tapi seblum balik 2.. kiteorng ader lah wat event sendiri sebab time 2 line dah clear dah.. hehe.. aper lagi, semua berpakat utuk buat satu pertandingan tarik tali suka-suka n bergambar 1 family. Mode : Sgt enjoy n Best giler uh.. maser main tarik tali tadi baju kotor abis… dah lah baju putih.. entah cm ner lah nak ilangkan ea… heheh.. ok sampai sini jewk post pada kali niew… GAMBAR TENGAH DLM PROSES EDITING.

Ekin & Anep mari singgah wook.. !!!
p/s :- Haizatul Akma, kiteorng rase sunyi n rugi lah family ko x da… kalo ader mmg lengkap semuanyer.. comfirm lagi enjoy punyer.. btw.. lain kali jgn luper join tau.. hehehe…

Sesi Penggambaran.



Tarik lagi.. LAGI!!!!!!!!

Candid Time>0 :-p
video

SEMANGAT giler semua.. hehehehe...