Sunday, May 1

Majlis Hari Keluarga Rengit, Batu Pahat. :)

             (FORMAL) Pada 1 MAY 2011 bersamaan 27 JamadilAwal 1432H (AHAD) bertempat di Pos 8 Zon 2, Kg. Sg. Jambi, 83100 Rengit, Batu Pahat, Johor, (kediaman Hajjah Rahmah Binti A. Jamil), telah diadakan sebuah majlis hari keluarga secara besar besaran. Kami selaku keluarga belah Allahyarham Hj. Masrom telah dijemput untuk hadir kemajlis tersebut. Majlis ini telah dianjurkan oleh Jawatankuasa Penaja Keluarga Allahyarham Haji Abd Syukur & Hajjah Sawinah. Majlis yang baru sahaja berlangsung itu tadi sgt meriah dengan kehadiran semua family belah Allahyarham Haji Abd Syukur & Hajjah Sawinah.

Setinggi penghargaan dan ucapan terima kasih kepada pihak pengajur kerana telah membuatkan event tersebut menjadi sangat happening… Syukur kepada ALLAH juga kerana telah memberikan cuaca yang baik sewaktu event tersebut dijalankan..

                 (INFORMAL) Fulamak.. lepas jewk habis acara sukanekah tadi, sepatutnyer kiteorng perlu rehat n smbung baling aktiviti disebelah petang, tapi disebabkan kiteorng ada hal yng x dpt nak elakkan,  kiterorng terpaksa lah balik dulu… tapi seblum balik 2.. kiteorng ader lah wat event sendiri sebab time 2 line dah clear dah.. hehe.. aper lagi, semua berpakat utuk buat satu pertandingan tarik tali suka-suka n bergambar 1 family. Mode : Sgt enjoy n Best giler uh.. maser main tarik tali tadi baju kotor abis… dah lah baju putih.. entah cm ner lah nak ilangkan ea… heheh.. ok sampai sini jewk post pada kali niew… GAMBAR TENGAH DLM PROSES EDITING.

Ekin & Anep mari singgah wook.. !!!
p/s :- Haizatul Akma, kiteorng rase sunyi n rugi lah family ko x da… kalo ader mmg lengkap semuanyer.. comfirm lagi enjoy punyer.. btw.. lain kali jgn luper join tau.. hehehe…

Sesi Penggambaran.



Tarik lagi.. LAGI!!!!!!!!

Candid Time>0 :-p
video

SEMANGAT giler semua.. hehehehe...

4 comments:

Haizatul Akma said...

mim aku kelako btol la..lagy2 part tarik tali ue.pndai korang suh cik zul jage blakang ekk.tali ikat kt perut dy huhuhu.rugi la sey ta dpt pegi....

Chak!-Mim said...

Haha.. idea makcik2 ko lerh..heheheeh... keluarga kiter paling rmai wook.. 34 orng... hehehe...

wei... kiterong dpt kalah kan team cik zul wei.. hehehe... aku nyer kumpulan paling belakang c.tahrir..

NDBJ said...

best gilaa... fuyoh.. meria meriah meriahhh

Chak!-Mim said...

hehehe.. NDBJ, ko pown mesti happy gak kan... meriah hari ahad ko?