Thursday, May 5

Aktiviti sebelum Tidur. Apakah ia?

Assalamualaikum w.b.t..
hai semua apa kabar.. memandangkan waktu sekarang niew x mengiZinkan untuk aku berceloteh pnjng, sebab dah pukul 3.11 a.m, dan burung hantu kat luar 2 pown dah bunyi2.,, ayam pown baru mengeliat nak bangun, niew aku nak cerita ha aku punyer aktiviti be4 tidur.. x lain x bukan,,, mendownload lah.. hahaha... tengok kat bawah niew.. bnyk kan? power x?


gmbar kat atas niew aku ngah download Oh My lady episode 2 - 16.. hahah.. x da kerja kan? 
lagi pown cerita niew mmber aku yng suruh download.. aku per lagi .. download lah..

kalo nosan2 boleh lah tengok nnti.. hehehe..
okok... aku nak charlow dulu.. bbye semua.. sebagai penutup tirai pada malam niew... 
aku nak berpantun sikit.. 

Berhati-hati ketika pendakian
Terjatuh gaung membawa padah
Selamat malam ku ucapakn
Moga diulit mimpi yg indah...
|
|
Hebat sungguh cerita Predators
Semua pelakon berbakat tinggi
Selamat malam para moderators
Moga ceria di esok pagi
|
|
Di mana tukul dengan paku
Tuan hendak membuat titi
Selamat malam sahabatku
Kalian semua sahabat sejati
|
|
Malam gelap rasa kaku
Bagai ada dengan tiada
Selamat malam kekasihku
Moga esok masih ada....
|
|
Selamat malam sahabatku
Lama tak dengar kisah
Semuga sehat seperti dulu
kuatkan semangat dan tabah...
|
|
Jaguh kampung pergi bertomoi
Kalau kalah mesti malu
Goodnite my dear amoi
Sweet dream selalu...
|
|
Merenung bulan bila sendiri
Asyik terbayang wajah kamu
Selamat tidur tuan puteri
Moga Tuhan merahmatimu....

PAPAI............. :D
 

Sewaktu Jam 11.56 pagi.. dah siap bnyk seyh download.. berhasilkan? bngun2 tido jewk movie dah siap download.. korang adeR? :-p

6 comments:

NDBJ said...

okay finee.. jeles .. T.T

nazamohdnizam said...

untunglahh..dah pndai berpantun skrg!hahaha

Chak!-Mim said...

NDBJ - jeles per nyer.. hahha.. ko pown boleh buat jugak.

Naza - untunglah boleh perli..

NDBJ said...

haa..ni baru okayh.. oyeh

Chak!-Mim said...

hehehe.. kamoa..

mushroom said...

gila rajin download.. kita memang serupa lah.. tapi cerita macam tu aku x layan hehe..

lagu kat blog ko ni buat aku terkejut la